3 mei 2019

Affiliate Marketing

Wat kan iRelevance voor u betekenen?

Heeft u al een affiliate campagne die niet rendabel is en mist u expertise en/of tijd? iRelevance kan u op een passende manier adviseren of uw affiliate marketing campagne voor u beheren.

iRelevance - Affiliate Marketing

Binnen de affiliate markt wordt veel ‘klik fraude’ gepleegd, ‘cookie dropping’ door affiliates die in de regel niet door het affiliate netwerk waar u bij bent aangesloten gecontroleerd worden gezien de inkomstenderving voor het desbetreffende netwerk. Foute buitenlandse affiliates met dubieuze traffic? iRelevance vist voor u de rotte appels uit uw affiliate campagne en wij zorgen voor een gezonde ROI!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van affiliate marketing of wilt u een scan van uw huidige affiliate campagne? Wij adviseren u graag op het gebied van uw branche, samenwerking met affiliate netwerken en de marges.

Meer informatie over affiliate marketing en of het interessant is voor uw bedrijf of organisatie….

Lees meer…

Samen met onze specialist(en) komt u tot de beste resultaten

Wilt u een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Geïnteresseerd in onze expertise op het gebied van affiliate marketing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze website, neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail:
T: 045 – 511 63 56
M: 06 – 37 43 21 51
E: info @ irelevance.nl