21 maart 2019

Bedrijfsadvies en -begeleiding

iRelevance – van bedrijfsadvies tot bedrijfsbegeleiding en verandermanagement

Als MKB ondernemer of corporate manager neemt u het liefst uw eigen belissingen. Soms is ondersteuning noodzakelijk wanneer het bedrijf of uw team in de problemen raakt. Stapt u naar uw accountant, financial controller of management team voor advies? Wellicht hecht u meer waarde aan het advies van een onafhankelijke bedrijfsadviseur c.q. bedrijfskundige met verstand van zaken!

iRelevance geeft advies aan zowel ZZP-ers, MKB als corporate bedrijven. Wij brengen bedrijfsproblemen en knelpunten in kaart binnen uw bedrijfsprocessen door middel van een bedrijfsscan. Daar waar veranderingen gewenst zijn adviseren wij uw bedrijf. Vaak wil een bedrijf veranderingen doorvoeren maar stoot hierbij op zware weerstand van het management en overig personeel. Hoe krijgt u uw managers en uw personeel op uw hand om bepaalde veranderingen binnen uw bedrijf door te voeren en te gaan voor een WIN-WIN situatie?

Bedrijfsadvies – Bedrijfsbegeleiding – Verandermanagement

Een bedrijfsadviseur van iRelevance kan u op allerlei fronten ondersteunen. Niet alleen door een bedrijfsscan of een uitgebreide marketing analyse maar ook om veranderingen binnen uw bedrijf gladjes en zonder weerstand van uw personeel te laten verlopen. Hierin maken wij onderscheid tussen de volgende diensten:

In alle gevallen functioneert onze bedrijfsadviseur als klankbord voor uw en uw personeel en helpt hij/zij bij het aansturen van de veranderingsprocessen.

Neem vrijblijvend contact op!

Geïnteresseerd in onze oplossingen en/of dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact
met ons op via onze website, neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail:
T: 045 – 511 63 56
M: 06 – 37 43 21 51
E: info @ irelevance.nl