2 mei 2019

Display Advertising

Wat is Display Advertising?

Bannerreclame met de doelstelling om uw doelgroep online te bereiken noemen we ook wel Display Advertising. Banners bestaan in verschillende soorten en maten waarbij de standaard banners die doorgaans gebruikt worden op websites zoals Buienradar en Nu.nl wel algemeen bekend zijn. Daarnaast zijn er ook de afwijkende formaten zoals de high impact banner in een (extra) groot formaat en de rich media banner die bewegend beeldmateriaal vertonen.

Tevens bestaat de mogelijkheid de gehele “vrije ruimte” van high traffic websites te boeken oftewel een “homepage takeover”. Voorbeelden hiervan ziet u bijvoorbeeld dagelijks op MSN, Nu.nl of Buienradar.nl.

iRelevance - Display Advertising

Meetbare resultaten!

Campagneresultaten zijn meetbaar van A tot Z! Hoeveel mensen klikken op een advertentie, wie klikt op een advertentie maar voornamelijk hoe gedraagt men zich wanneer ze eenmaal een website bezoeken!

Diverse KPI’s worden gemeten o.a. CPM, CPC, CPL als zowel CPS. Vervolgens vindt optimalisatie plaats op basis van doorklik ratio’s, gegenereerde leads of sales. Hierdoor is display advertising ook voor een salesgerichte doelstelling interessant.

Wat biedt iRelevance op het gebied van Display Advertising?

iRelevance bekijkt samen met u uw doelstellingen en met name naar uw online doelgroep(en). Vervolgens plannen wij samen met u de campagnes en bepalen we samen budgetten. iRelevance voert vervolgens de inkoop in waarbij wij het ‘onderste uit de kan halen’ wat betreft kortingen. Wij monitoren uw campagnes en sturen bij indien noodzakelijk.

Naar wens ontvangt u wekelijks of maandelijks rapportages.

De volgende type campagnes zijn mogelijk:

– CPM campagnes
– CPC campagnes
– Kortlopende CPL campagnes
– Retargeting (specifiek targetting op doelgroep per kanaal)

Is Display Advertising interessant voor u?

Display advertising is van belang voor bedrijven en organisaties die naamsbekendheid als primaire doelstelling hebben oftewel meer “reach” willen hebben.

iRelevance ondersteunt u door kennis van de markt, inhoudelijke kennis en voornamelijk een uitstekende meettechniek.

Wat zijn de kosten voor een Display Advertising campagne?

Kosten voor het voeren van een display advertising campagne zijn afhankelijk van het traject, uw budget en uw doelstellingen. Samen bepalen wij met u wat uw wensen zijn.

Hoe kunt u in een omnichannel-strategie online display advertising succesvol inzetten?

Meer weten over Display Advertising? Lees hier verder hoe u in een omnichannel-strategie online display advertising succesvol in kan zetten!

Samen met onze specialist(en) komt u tot de beste resultaten

Wilt u een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Geïnteresseerd in onze expertise op het gebied van display advertising? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze website, neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail:
T: 045 – 511 63 56
M: 06 – 37 43 21 51
E: info @ irelevance.nl