13 december 2018

Financiële bedrijfsanalyse

Financiele bedrijfsanalyse – Hoe staan we er financieel voor?

Een positief ondernemingsresultaat en een gedegen cashflow zijn de belangrijkste doelstellingen van iedere ondernemer. Komt u toch onverhoopt in financiële problemen, laat dan een financiële bedrijfsanalyse uitvoeren door iRelevance.

iRelevance - Financiële bedrijfsanalyse

Herstructureren van de financiën

Problemen op financieel gebied zijn liggen meestal in een gebrekkige financiële organisatie. Een financiële bedrijfsanalyse brengt transparantie in de financiële structuur van de onderneming. We kijken niet alleen naar de cijfers maar ook achter de cijfers en bieden oplossingen om de financiële structuur van de onderneming weer gezond te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Opzet van een liquiditeitsplanning.
  • Kostenbesparende maatregelen.
  • Verbetering in communicatie en informatievoorziening van en naar het management.

iRelevance heeft verstand van financiële zaken

De adviseurs van iRelevance hebben door hun jarenlange ervaring in het bedrijfsleven verstand van financiële zaken. Wij weten uw cijfers op waarde te schatten en kennen de weg in de financiële wereld. Daarom zijn wij de ideale sparringpartner voor wanneer het financieel even niet helemaal goed gaat.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u hulp nodig bij het op orde houden van uw financiën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze website, neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail:
T: 045 – 511 63 56
M: 06 – 37 43 21 51
E: info @ irelevance.nl