5 april 2019

Web hosting oplossingen

Klaar voor de volgende stap?

Zoekt u een kwalitatieve en prijs gunstige hosting oplossing voor uw eigen website of voor uw eigen klanten voor een absoluut eerlijke prijs? Kijk dan gewoon niet verder! Ons server park is gesitueerd in Duitsland en is high-tech en wat kosten betreft veel voordeliger dan een hosting partij in Nederland.

Gelooft u nog echt in de mooie praatjes van hosting partijen met beloftes zoals webhosting voor €1 per maand? De service die hierbij geleverd wordt kunt u zich al voorstellen… – 200%!!!

iRelevance - Web hosting oplossingen

Wij geloven niet in tickets bij troubleshooting!

No nonsense, direct contact, directe oplossingen wanneer er server problemen optreden op wat voor een manier dan ook… 24/7!
Of wilt u graag 1-2 dagen wachten totdat u een antwoord krijgt van uw hosting partij?

Simpel… DIRECT contact via Whatsapp of Facebook Messenger en onmiddelijk antwoord!

Hosting diensten

iRelevance biedt u onder andere volgende hosting mogelijkheden en diensten:

– Advanced Fortinet Firewall.
– Beheer van cloud hosting services.
– Beheer van Linux en Windows servers.
– Clustersystemen.
– Cold Fusion systemen.
– Database servers.
– Dedicated hosting.
– E-mail server systemen
– Live-SPAM/Virus bescherming op uw e-mail server.
– Managed server shared hosting.
– Online webshops gebaseerd op diverse webshop systemen onder andere WooCommerce, Oxid, OS Commerce en Magento.
– Realtime Online statistieken (optioneel o.a. Google Analytics).
– Server housing.
– Virtual solutions – (bijv. Xen Server).
etc..

Bespreek met ons uw mogelijkheden, samen komen we altijd tot een oplossing!

Fortinet Security oplossingen

iRelevance - Fortinet oplossingen
Fortinet is een Amerikaans bedrijf dat zich bezig houdt met het beveiligen van netwerken en het bedenken van nieuwe beveiligingsoplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 2000 door Ken Xie, voormalig CEO van NetScreen, en is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van netwerkbeveiliging. De missie van het bedrijf is om de IT-infrastructuur van elk bedrijf te vereenvoudigen en nog beter te beveiligen.

Op zoek naar de beste performance?

Een SSD VPS is voor u de perfecte oplossing! Bepaal uw eigen specificaties!

Up- en downgraden is iedere maand mogelijk naar wens. Kies uw eigen hoeveelheid qua data opslagmogelijkheden c.q. webstorage en de grootte van de back-up oplossing. Uw VPS wordt afgestemd op uw specifieke wensen.

Controlepaneel

cPanel, ISPConfig of wellicht toch liever DirectAdmin als controlepaneel? U bepaalt zelf welk controlepaneel u gebruikt. Verdere installaties van controlepanelen zijn uiteraard bespreekbaar. Hier zijn in de regel wel licentiekosten aan verbonden! Wij informeren u graag.

Server belasting

De software van uw eigen website of van uw klanten kan door groei of misbruik de server onbedoeld belasten. Met Cloudlinux en MySQL Governor kunt u de belasting c.q. load die een domein mag veroorzaken zelf beheren. Licenties voor diverse beheersoftware kunnen optioneel geleverd worden.

Installatiemogelijkheden

Basis installaties van pakketten zoals WordPress, WooCommerce, Oxid, OS Commerce, Magento, Hybris etc. zijn mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie!

SSL-certificaat

U of uw klanten ontvangen gratis een SSL-certificaat. Hiermee zijn bezoekers van een website ervan gegarandeerd dat alle data die zij versturen zoals bijvoorbeeld via een contactformulier, creditcard gegevens etc. versleuteld zijn en niet door derden onderschept kunnen worden.

Waarom SSL?

Data die uitgewisseld wordt tussen een webserver en haar bezoekers is heel makkelijk uit te lezen met zogenaamde netwerk ‘sniffers’. Binnen een MKB bedrijf of grotere organisaties, waarbij iedereen toegang heeft tot hetzelfde netwerk, kan met een ‘sniffer’ enorm veel vertrouwelijke data opgevangen worden. Gebruikersnamen en wachtwoorden zijn op die manier gemakkelijk te achterhalen. Om dit beveiligingsrisico af te dekken is het absoluut raadzaam om een SSL-verbinding te gebruiken. Gegevens worden op die manier gecodeerd c.q. versleuteld verzonden en een afluisteraar oftewel ‘sniffer’ kan met deze data niets.

Het is verplicht om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Ondanks het feit dat dit is vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) beschermen nog steeds veel websites hun bezoekers niet tegen misbruik van hun persoonsgegevens en fraude met bijvoorbeeld hun creditcardgegevens.
Boetes van het niet naleven kunnen oplopen tot €4.500!

Automatische back-ups

Uw gegevens en die van uw klanten zijn altijd veilig. Elke dag wordt er automatisch een back-up uitgevoerd waarbij tevens vanuit, afhankelijk van de keuze voor het controlepaneel, terug gegrepen kan worden op back-ups.

Bezoekersstatistieken

De bezoekersstatistieken zijn ‘real time’ inzichtelijk via uw eigen controlepaneel.

PHP versie altijd up-to-date

Automatisch de nieuwste PHP versie en dus meest veilige versie voor uw website of van uw klanten.

Samen met onze specialist(en) komt u tot de beste resultaten

Wilt u een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Geïnteresseerd in onze expertise op het gebied van hosting oplossingen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze website, neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail:
T: 045 – 511 63 56
M: 06 – 37 43 21 51
E: info @ irelevance.nl