19 april 2019

Recruitment

De ideale kandidaat

iRelevance zoekt de ideale (online) specialist voor u, passend binnen uw team en organisatie. Binnen ons netwerk van (digitale) specialisten op alle functieniveaus kunnen we al gauw een aantal geschikte kandidaten voordragen. Kandidaten worden gescreend op hun competenties, we weten van kandidaten wat ze kunnen, waar ze goed in zijn en of ze beschikbaar zijn.

Door slimme promotie van uw vacature en actief te zoeken naar beschikbare en geschikte kandidaten komen we al gauw tot een match.

Het is belangrijk dat wanneer we een opdracht aannemen om op dezelfde golflengte te zitten met de opdrachtgever. Bij voorkeur maken we persoonlijk kennis op locatie om een gevoel te krijgen van de sfeer binnen het bedrijf en de bedrijfspolitiek die heerst.

iRelevance - Recruitment

Recruitmentproces

iRelevance verzorgt het gehele recruitmentproces. Met andere woorden wij verzorgen zowel de creatie, publicatie en promotie van de vacature. Dit zowel online en indien gewenst ook offline. Verder kijken we binnen ons huidige kandidatenbestand en zoeken we door middel van pro-actieve recruitment methodes naar geschikte kandidaten. Wij verzorgen de voorselectie en stellen uiteindelijk de best passende kandidaten aan u voor.

Wij streven ernaar om voor elke functie een selectie van meerdere kandidaten te introduceren. Hier kunt u zelf de best passende kandidaat uit kiezen. Met andere woorden, u ontvangt geen stapel CV’s en wij stellen ook geen tientallen kandidaten voor. Uw informatie over het bedrijf, het team en de functie, bepaalt onze kritische selectie van kandidaten waarbij we gemiddeld 4 kandidaten met u in contact brengen.

Onze missie is dat elke kandidaat die wij voorstellen geschikt is op basis van het door u geleverde jobprofiel en de door u aangegeven selectiecriteria. iRelevance adviseert u graag zodat er een goed overwogen keuze plaats vindt welke kandidaat het best past binnen uw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op!

Bent u op zoek naar recruitment oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze website, neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail:
T: 045 – 511 63 56
M: 06 – 37 43 21 51
E: info @ irelevance.nl