5 april 2019

WordPress Design

Werkwijze WordPress Design

iRelevance ontwikkelt uw website met WordPress, een veelvuldig gebruikt content management systeem en razend populair onder gebruikers. Om het u gemakkelijker te maken kunt u zelf een keuze maken uit diverse design sjablonen c.q. templates. Misschien heeft u zelf al over uw website nagedacht en heeft u al een opmaak in gedachten. iRelevance kan met elk denkbaar design overweg. Heeft u een voorkeur voor een bepaald design dan bespreken we uw voorkeuren graag met u en maken we een op maat gesneden offerte op basis van uw wensen.

iRelevance WordPress Design

Zodra we het eens zijn over de vorm, tekstuele inhoud en grafische vormgeving gaat ons team voor u aan de slag. De inhoud (teksten, foto’s etc.) levert u bij ons aan of worden door een content specialist geschreven, door een grafische designer en WordPress specialist ontwikkeld. Beschikt u niet over het juiste fotomateriaal dan leveren wij dit ook naar wens.

WordPress Blog

WordPress websites bieden de mogelijkheid om een online blog te voeren als primaire functionaliteit.
iRelevance ontwikkelt uw WordPress site die aan uw eigen unieke behoeften voldoet. Start met een online blog, bedrijfssite, portfolio, webwinkel of wat u ook maar in gedachten heeft.

Met geïntegreerde optimalisatie en responsieve thema’s, die geschikt zijn voor mobiele apparaten, laptops en PC’s kan iedereen uw nieuwe website bereiken. Laat iRelevance voor u werken!

Online webshop

Bij ons een WordPress webshop laten ontwikkelen kan natuurlijk ook! In de regel leveren wij een proefversie van de website binnen 4 weken af. Vervolgens sparren we samen met de opdrachtgever over verdere wensen en/of opmerkingen om vervolgens binnen een maand een testversie op te leveren. Tijdens een uitgebreide brainstorm sessie bespreken we het design, de content en met name processen die van belang zijn. Denk hierbij aan tracking en analytische functionaliteiten zoals het implementeren van Google Analytics en andere web analytics tools zoals bijvoorbeeld Tableau. Ons streven is om een volledig functionerende website binnen een termijn van uiterlijk 3 maanden op te leveren.

Om een indruk te krijgen van mogelijkheden van een WordPress online webshop, neem een kijkje op Woocommerce.

Extra mogelijkheden

Heeft u uitgebreide wensen als een online boekingssysteem, een reserveringssysteem, tonen van content van derden zoals uitingen van adverteerders op basis van affiliate marketing op bijvoorbeeld Google AdSense?

Indien u een kleinschalige uitgever bent c.q website hebt, beschikt u bijvoorbeeld met Google AdSense over een simpele en gratis manier om met uw website inkomsten te genereren. Hierbij toont u op uw website relevante en getargete advertenties weer waarbij u inkomsten genereert wanneer gebruikers deze advertenties bekijken of erop klikken.

iRelevance biedt ook hier ondersteuning!

Klaar voor de volgende stap?

Zoekt u een kwalitatief goede website voor een eerlijke prijs?
Wilt u een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Geïnteresseerd in onze oplossingen en/of dienstverlening op het gebied van WordPress websites? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze website, neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail:
T: 045 – 511 63 56
M: 06 – 37 43 21 51
E: info @ irelevance.nl