26 april 2019

SEO – Zoekmachine Optimalisatie

Wat is SEO – zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) houdt in dat uw site beter binnen de reguliere (niet betaalde) of organische zoekresultaten van een zoekmachine vindbaar is. Dit wordt ook wel ranking genoemd. Als klant wil u graag tussen de zoekresultaten op de eerste pagina (top 10 zoekresultaten) van o.a. Google of Bing te vinden zijn om zoveel mogelijk bezoekers naar uw website te leiden zonder hiervoor per bezoeker te betalen. Zoekmachine optimalisatie is een lange termijn proces.

De drie pijlers van zoekmachine optimalisatie zijn:

  • Content marketing – Copywriting
  • Techniek
  • Linkpopulariteit

SEO - iRelevance

Het belang van SEO

In principe is SEO de basis van een goede online marketingstrategie. Ten eerste dient de techniek en de content van uw website optimaal te zijn alvorens verdere stappen genomen worden. Bij een optimale vindbaarheid in de meest populaire zoekmachines kan op adverteerkosten (SEA) stevig bespaard worden.

Wat kan SEO voor u betekenen?

iRelevance kan op het gebied zoekmachine optimalisatie zowel adviseren maar ook een uitvoerende rol spelen. Wat techniek betreft adviseren wij vooral. Qua content management, copywriting en linkmanagement voeren we zaken uit of adviseren door middel van rapportages of workshops. Hierbij kijken we ook intensief naar uw SEA activiteiten en gaan samen met u voor het beste resultaat!

Bent u al klaar met SEO optimalisatie? Begin dan opnieuw want SEO is een continu proces waarbij dagelijks ingespeeld moet worden op veranderingen.

Samen met onze specialist(en) komt u tot de beste resultaten

Wilt u een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Geïnteresseerd in onze expertise op het gebied van SEO? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze website, neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail:
T: 045 – 511 63 56
M: 06 – 37 43 21 51
E: info @ irelevance.nl